WebBrowser Hakkında !

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
ByDeniS
Üye
Mesajlar: 144
Kayıt: 03 Oca 2009 12:24
Konum: My Computer

WebBrowser Hakkında !

Mesaj gönderen ByDeniS » 24 Ağu 2010 07:23

Merhaba arkadaşlar cevaplar için öncelikler teşekkür ederim.

Arkadaşlar ben Twebbrowser üzerinden bir çalışma yapıyorum. Sistem varsayılan tarafım ie olmamasına rağmen webbrowser ie gibi davranıyor ve bu yaptığım çalışma ajax üzerine olduğu için ie hata veriyor ie hata verdiği için TWebbrowser'de programda hata verdirtiyor. webbrowser'in tarayıcı yapısını mozilla ile ileşkilendirebilirmiyim ?

Yada herhangibi bileşen ile arka planda sayfaya giriş yapabilirmiyim (bu post göndermek anlamında değil) sadece sayfayı açmak anlamında. Sayfayı açtırabilirsem hatasız tidhttp ile veri çekiyorum bu şekilde lazım bana.

Saygılarımlar.

Ek : Bu arada araştırmalarımda mozilla activex eklentilerini buldum ama hangisini denediysemde hata ile karşılaştım. Navigate kısmında url girince hata veriyor ve program kitleniyor.
·•· Bilgi Güçtür ! Bu Gücü Hisset ! ·•·

ertemsoft
Üye
Mesajlar: 129
Kayıt: 19 Nis 2005 12:22
İletişim:

Re: WebBrowser Hakkında !

Mesaj gönderen ertemsoft » 03 Eyl 2010 02:48

mrb

Embedebwb kullanabilirsiniz. ayrıca mozilla nın sitesinde (kullanmadım) mozilla activex kontrolü delphiden kullanılabiliyor.

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&s ... =&gs_rfai=
Bilgi Paylaştıkça Çoğalır

orhancc
Üye
Mesajlar: 585
Kayıt: 24 Ağu 2010 01:14
Konum: İstanbul / Kadıköy
İletişim:

Re: WebBrowser Hakkında !

Mesaj gönderen orhancc » 05 Eyl 2010 02:56

Bunu bir incele. Delphi için mozila eklentisi

http://delphi.mozdev.org/index.html

Cevapla