Outlook .pst dosyası okuma

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
kara_kule06
Üye
Mesajlar: 150
Kayıt: 18 Nis 2006 01:15
Konum: ankara/polatlı
İletişim:

Outlook .pst dosyası okuma

Mesajgönderen kara_kule06 » 11 Eki 2008 10:55

İyi gecele arkadaşlar. Outlook un otomatik olarak oluşturduğu arşiv dosyası olan .pst dosyasındaki mailleri delphi ile oktup listelemem lazım. Yani .pst dosyasını formatlı biçimde okutmam lazım bunun için bildiğiniz bi kod parçası veya bi component var mı?

Kolay Gelsin....
İlim öğrenmek akıntıya karşı yüzmek gibidir. Ara verildiği zaman gerilenir...

Kullanıcı avatarı
mkysoft
Kıdemli Üye
Mesajlar: 2505
Kayıt: 25 Ağu 2003 11:35
Konum: İzmit/KOCAELİ
İletişim:

Re: Outlook .pst dosyası okuma

Mesajgönderen mkysoft » 13 Eki 2008 01:09

pst dosyasında yapmanız pek mümkün görünmüyor çünkü sıkıştırma ve şifreleme özellikleri var. activx yardımıyla direk outlookdan alsanız daha kolay olur. Delphi 7 de servers sekmesinde autllook application mevcut.

Kullanıcı avatarı
kara_kule06
Üye
Mesajlar: 150
Kayıt: 18 Nis 2006 01:15
Konum: ankara/polatlı
İletişim:

Re: Outlook .pst dosyası okuma

Mesajgönderen kara_kule06 » 13 Eki 2008 02:48

Teşekkürler dediğini deniyeceğim. Ama şu anda IndyPOP3 ile mailleri almaya çalışıyorum. Oluyor gibi. Yazdığım sınıf bitince sizlerle de paylaşacağım.
İlim öğrenmek akıntıya karşı yüzmek gibidir. Ara verildiği zaman gerilenir...

Kullanıcı avatarı
mkysoft
Kıdemli Üye
Mesajlar: 2505
Kayıt: 25 Ağu 2003 11:35
Konum: İzmit/KOCAELİ
İletişim:

Re: Outlook .pst dosyası okuma

Mesajgönderen mkysoft » 16 Eki 2008 09:07

IndyPOP3 mailleri pst doyasından almaz POP3 serverdan alır. Soruyu baştan uygun sorsaydınız daha hızlı yol alırdınız.


“Programlama” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot], m_ekici, pasa_yasar ve 2 misafir