Db Navigator sorunu

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
muradguzel
Üye
Mesajlar: 43
Kayıt: 28 Ara 2006 11:41
Konum: Sakarya
İletişim:

Db Navigator sorunu

Mesaj gönderen muradguzel » 27 Haz 2008 08:25

s.a arkadaşlar forma dbnavigator koydum fakat run yaptığımda delete(-) ile silmeye çalıştığımda silmiyor işin ilginci delete butonu enabled yardımcı olursanız sevinirim.
murat

Kullanıcı avatarı
conari
Üye
Mesajlar: 2102
Kayıt: 27 Nis 2006 02:10
Konum: İstanbul & Gebze Karışık

Re: Db Navigator sorunu

Mesaj gönderen conari » 27 Haz 2008 08:39

Data bağladınız mı :?: :idea:
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..
ResimResim

shadowmann
Üye
Mesajlar: 508
Kayıt: 30 Oca 2004 10:49

Re: Db Navigator sorunu

Mesaj gönderen shadowmann » 27 Haz 2008 09:58

veritabanınız nedir? Firebird ise datasetten generator alanı seçtiniz mi?
Her zaman bir vâmuk-i azra olur alem bu ya,
Nev-be-nev efsaneler peydâ olur alem bu ya,
Kabz u bast kıl tefekkür aleminde ey gönül,
Vakt-i sermânın sonu, vakt-i germân olur alem bu ya...

Kullanıcı avatarı
muradguzel
Üye
Mesajlar: 43
Kayıt: 28 Ara 2006 11:41
Konum: Sakarya
İletişim:

Re: Db Navigator sorunu

Mesaj gönderen muradguzel » 30 Haz 2008 09:31

evet databaglantıları var ama silem yaptığımda okey olmuyor
murat

alakel
Üye
Mesajlar: 45
Kayıt: 03 Nis 2007 01:42

Re: Db Navigator sorunu

Mesaj gönderen alakel » 30 Haz 2008 10:39

query kullanıyorsan properties den query nin request live özelliğini true yapman gerekir.

Kullanıcı avatarı
muradguzel
Üye
Mesajlar: 43
Kayıt: 28 Ara 2006 11:41
Konum: Sakarya
İletişim:

Re: Db Navigator sorunu

Mesaj gönderen muradguzel » 01 Tem 2008 07:47

dATASET kullanıyorum ama silem yapıp tik işaretine tıkladığımda değer geri dönüyor kayıt yapamıyorum her şey açık ama olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.
murat

Cevapla