DBGrid color

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
husonet
Admin
Mesajlar: 2962
Kayıt: 25 Haz 2003 02:14
Konum: İstanbul
İletişim:

DBGrid color

Mesaj gönderen husonet »

Arkadaşlar DBGrid nesnesinde bir satırda bir hücreyi tıkladığımda veya kayıtlarda yukarı aşağı tarama yaptığımda aktif kayıtı yani satırı renklendirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim. İlginize teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
Mesajlar: 7523
Kayıt: 10 Haz 2003 12:26
Konum: İstanbul
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Merhaba,

RowSelect özelliğini True yapın.

Kolay gelsin.

Kullanıcı avatarı
husonet
Admin
Mesajlar: 2962
Kayıt: 25 Haz 2003 02:14
Konum: İstanbul
İletişim:

Saol

Mesaj gönderen husonet »

Dostum Teşekkür ederim sağolasın bu kadar basitmiydi bende 2 gündür algoritmasını nasıl çıkartabilirim diye düşünüyordum.

Cevapla