DBGrid color

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
husonet
Admin
Mesajlar: 2961
Kayıt: 25 Haz 2003 01:14
Konum: İstanbul
İletişim:

DBGrid color

Mesaj gönderen husonet » 01 Tem 2003 08:09

Arkadaşlar DBGrid nesnesinde bir satırda bir hücreyi tıkladığımda veya kayıtlarda yukarı aşağı tarama yaptığımda aktif kayıtı yani satırı renklendirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim. İlginize teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
Mesajlar: 7505
Kayıt: 09 Haz 2003 11:26
Konum: İstanbul
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek » 01 Tem 2003 08:48

Merhaba,

RowSelect özelliğini True yapın.

Kolay gelsin.

Kullanıcı avatarı
husonet
Admin
Mesajlar: 2961
Kayıt: 25 Haz 2003 01:14
Konum: İstanbul
İletişim:

Saol

Mesaj gönderen husonet » 01 Tem 2003 12:36

Dostum Teşekkür ederim sağolasın bu kadar basitmiydi bende 2 gündür algoritmasını nasıl çıkartabilirim diye düşünüyordum.

Cevapla