Firebird mu sqllite mi

Firebird ve Interbase veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
Cevapla
theSinan02
Üye
Mesajlar: 28
Kayıt: 15 Eyl 2014 11:33

Firebird mu sqllite mi

Mesaj gönderen theSinan02 » 04 Eki 2017 09:59

S.a arkadaşlar sacma bir soru olabilir kusurama bakmayın
Tek bilgisayarda calisacak cok Basit bir uygulama yapıyorum
Firebird embedded mi kullansam
Yoksa sqlite mi siz olsanız ne kullanirdiniz

Kullanıcı avatarı
xozcanx
Üye
Mesajlar: 349
Kayıt: 05 Oca 2012 12:55

Re: Firebird mu sqllite mi

Mesaj gönderen xozcanx » 05 Eki 2017 08:30

Merhaba,
Soruyu FireBird başlığı altında açtığınıza göre :wink:
Nasibinde varsa, alırsın karıncadan bile ders, Nasibinde yoksa, bütün cihan önüne serilse, sana ters..

mkysoft
Kıdemli Üye
Mesajlar: 2930
Kayıt: 25 Ağu 2003 11:35
Konum: İstanbul
İletişim:

Re: Firebird mu sqllite mi

Mesaj gönderen mkysoft » 05 Eki 2017 10:30

Veri miktarına bağlı. sqllite veri miktarı arttıkça sıkıntı çıkarabilir.

Kullanıcı avatarı
csunguray
Üye
Mesajlar: 846
Kayıt: 09 Ara 2006 05:08
Konum: Adana
İletişim:

Re: Firebird mu sqllite mi

Mesaj gönderen csunguray » 05 Eki 2017 12:53

SQLite uygun görünüyor.
C. Sunguray
csunguray at netbilisim.kom
Net Bilişim Hizmetleri

Sıradan her programcı bilgisayarın anlayabileceği kodlar yazabilir.
Sadece iyi programcılar insanların da anlayabileceği kodlar yazarlar.
Martin Fowler (http://martinfowler.com/)

Cevapla