windows 8 firebird

Firebird ve Interbase veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
selman
Üye
Mesajlar: 664
Kayıt: 04 Ara 2003 12:06
Konum: İzmir

windows 8 firebird

Mesaj gönderen selman » 27 Kas 2013 10:25

s.a windows 8 de firebird 2.5 çalışıtramadım yardımcı olursanız sevinirim.
kolay gelsin

omurolmez
Üye
Mesajlar: 178
Kayıt: 31 Eki 2012 11:41

Re: windows 8 firebird

Mesaj gönderen omurolmez » 30 Kas 2013 11:35

Tabii tarif edelim hemen. Eğer hata veriyorsa, 28 'i seçin yine hata veriyorsa siteden 28 indirin, hallolur ...
Ömür Ölmez

Kullanıcı avatarı
mrmarman
Üye
Mesajlar: 4731
Kayıt: 09 Ara 2003 08:13
Konum: Ankara
İletişim:

Re: windows 8 firebird

Mesaj gönderen mrmarman » 30 Kas 2013 12:02

@omurolmez

:lol: "Ömürsün" hocam...

- Çok ince... :bravo:
Resim Resim

Cevapla