firebird 2.5.1 isql malformed string

Firebird ve Interbase veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
doctorfunks
Üye
Mesajlar: 105
Kayıt: 26 Oca 2005 10:37
Konum: İstanbul

firebird 2.5.1 isql malformed string

Mesaj gönderen doctorfunks »

Selamlar,
Firebird 2.5.1 sürümüne geçiş yaptıktan sonra ortaya çıkan malformed string hatalarını FIX_FIS_M ve D ile düzelttim fakat ibmanager'da çalıştırabildiğim hata vermeyen scriptler isql ile çalıştırıldığında sql statement 42000 ve ardından malformed string hatasına neden oluyor. Karşılaşan , fikir verebilecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
İyi çalışmalar.

Kullanıcı avatarı
doctorfunks
Üye
Mesajlar: 105
Kayıt: 26 Oca 2005 10:37
Konum: İstanbul

Re: firebird 2.5.1 isql malformed string

Mesaj gönderen doctorfunks »

numeric alanların belirli sisteme göre (15,2) (18,5) şeklinde tanımlanması ile ilgiliymiş sorun çözüldü.

Cevapla